Els Patufets Verds fem cagar el Tió

Els Patufets Verds fem cagar el Tió

A la nostra trobada de Desembre els Patufets Verds hem après la història del Tió. Gràcies al nostre amic Lluís, cada familia ha pogut també fer el seu propi Tió i per acabar la festa els nens l’han fet cagar. Com que tots han estat molt bons, cadascú s’ha emportat una bossa de llaminadures. També hem aprofitat la nostra trobada per celebrar el Nadal fent un pica pica tots junts. Cal agrair l’ajuda de les nostres estimades professores, la Núria, la Berta, l’Anna, que és la nostra nova incorporació a l’equip, i la Sílvia, a qui trobarem molt a faltar ara que ens deixa per viure noves aventures. També enviem una salutació especial a en Marc, director del Diari Liffey www.liffey.cat/ i que ja ens ha fet un article que podeu trobar aquí: www.liffey.cat/index.php/cultura/item/4884-161217-tio
MOLTES GRÀCIES A TOTS PER VENIR. ENS VEIEM A LA PROPERA TROBADA.
BON NADAL I FELIÇ 2018 A TOTHOM!!!